Vragen over een EVENT IDEE, neem gerust contact met ons op:  INFO@MAISONDUMOORE.COM

ARTISTS & ENTERTAINMENT

BIJ MAISON DU MOORE BOEK JE DE BESTE ARTIESTEN
ENTERTAINMENT INHUREN OF BOEKEN

Entertainment inhuren of boeken is geen dagelijkse bezigheid. Ons artiestenbureau die verzorgd uw feest met passie en goed verstand van zaken! Zo zijn onze entertainmentspecialisten gespecialiseerd om uw zorgen uit handen te nemen.

Entertainment boeken

Niets gaat boven goed entertainment zonder een goede artiest, dit zijn ook wel de ingrediënten voor een geslaagd feest of evenement. De keuze van een goed entertainment is daarom een vuistregel.

We kunnen u uitstekend adviseren onder andere door onze ruime ervaring in de entertainmentbranche. Zo weten wij voor elk budget een passende artiest te verzorgen. We onderzoeken altijd uw locatie en zoeken daarbij de meest passende artiest.

Goede communicatie

Een goede communicatie is een belangrijk punt tijdens het verzorgen van uw feest of event. Zo kunnen we u altijd een passend totaal pakket leveren en dat voor niets extra’s. Vanaf het voortraject tot aan de laatste nazorg, kortom we verzorgen alles voor u tot in de puntjes.

Voor elke gelegenheid
Goed entertainment inhuren doe je bij artiestenbureau Maison Du Moore. Bij ons boekt u artiesten of een zanger voor ieder feest en elke gelegenheid. Maar ook voor een bedrijfsfeest, bruiloft of evenement bent u bij ons aan het vertrouwde adres. Goed entertainment boeken voor een eerlijke prijs is waar we bij Maison Du Moore naar streven!

Het beste entertainment

Voor betaalbare gages

Altijd het beste advies

van artiesten en entertainment

Uniek aanbod artiesten

Dus succes gegarandeerd

Artiesten en entertainment boeken

Artiesten boeken bij Maison Du Moore, entertainment op hoog vermaak. Een feest of evenement? De artiesten van Maison Du Moore staan garant voor een succesvolle en onvergetelijke avond. Zanger, DJ of entertainer boeken voor je evenement? Bel of mail dan met Maison Du Moore. Omdat wij een groot aanbod aan artiesten aan ons hebben gebonden kunnen wij de juiste artiest op de juiste plek zetten. de naam zegt al waar wij voor staan ‘Alles voor entertainment’.

Alles voor Entertainment

De naam zegt al waar wij voor staan ‘Alles voor entertainment’. Wij verzorgen alles voor ieder feest van podia tot verlichting en van een clown tot een volledige band. Maison Du Moore verzorgt het persoonlijk management en de exclusieve boekingen van een select aantal succesvolle artiesten en entertainers. Persoonlijke begeleiding en bouwen aan een langdurige carriere is waar wij voor staan.

De beste artiesten voor elk event
U zorgt voor de aankleding en organisatie van het evenement, waar wij overigens aan bij kunnen dragen door event support, onze artiesten voor het entertainment. Uw bezoekers zullen met de artiesten van Maison du Moore iedere seconde met een lach op het gezicht rondlopen. Dat is de zekerheid die wij u kunnen bieden.

Simply the best

Bij Maison du Moore willen we meer zijn dan alleen een organisator. Naast het organiseren van hoogkwalitatieve events kunt u daarom bij ons ook terecht voor het boeken van artiesten. Onze artiesten maken van uw event een succes. Van zangers tot Dj’s, bij ons vindt u de artiest die uw event afmaakt

Onze artiesten weten wat er van hen wordt verwacht en zijn stuk voor stuk professionals. Veel bezoekers van evenementen kijken alvorens zij een ticket kopen welke artiesten er op zullen treden. Op die manier dragen artiesten vaak bij aan een succesvolle kaartverkoop. Nieuwe events raken uitverkocht puur om de artist table. Met artists van Maison du Moore zorgt u ervoor dat de bezoeker iets heeft om naar uit te kijken of om voor te boeken.

WAAROM MAISON DU MOORE?

FULL SERVICE
Met een full service evenementenbureau als Maison du Moore zorgen we voor alles van A tot Z. Dat betekent dat zelfs als je sommige aspecten zelf wilt regelen (locatie bijvoorbeeld), dat niet nodig is, want ons team regelt het allemaal!
KWALITEIT EN FLEXIBILITEIT
Het team van ons bedrijf is toegewijd aan de details en we bieden een hoog niveau van kwaliteitsdienstverlening voor al je evenementen.
Wij zorgen voor elk aspect, van het kiezen van een geschikte plaats of leverancier tot het toezicht op het voorraadbeheer ter plaatse – geen detail blijft onopgemerkt!
PERSOONLIJKE AANPAK
Een persoonlijke aanpak helpt je om je hart in elk detail van het evenement te leggen. Een succesvol resultaat hangt af van hoeveel tijd en moeite er in de planning gestoken wordt, dus is het belangrijk dat we vanaf de eerste dag een goed idee krijgen van wat voor onze klanten het belangrijkst is!
ÉÉN CONTACTPERSOON
Je hebt slechts één contactpersoon voor je evenement tijdens het hele proces in plaats van meerdere. Je krijgt meer gedaan, en je voelt je minder gestrest omdat wij alles voor je regelen!
ERVARING
Onze jarenlange ervaring in de sector heeft ons geleerd dat geen twee evenementen hetzelfde zijn, en daarom kunnen we je een one-stop shop bieden voor al je leveranciers. We zorgen er niet alleen voor dat je ze vindt, maar onderhandelen ook over hun prijzen zodat ze eerlijk en betaalbaar zijn!
ÉÉN GEDETAILLEERDE OFFERTE
Je krijgt een duidelijke prijs voor je evenement via onze one-stop shop. Na het doornemen van de details van wat je nodig hebt, geven we een onmiddellijke offerte die alle kosten en prijzen bevat, zodat er geen verwarring of verborgen kosten zijn!

Ervaar het verschil

Neem contact op

Maison du Moore BV
Marktplein 22
B-2110 Wijnegem

+32 (0)493 30 61 34
info@maisondumoore.com

BE0771.622 429

MAISON DU MOORE

EVENT GALLERY

Translate »