Vragen over een EVENT IDEE, neem gerust contact met ons op:  INFO@MAISONDUMOORE.COM

BUSINESS TO BUSINESS EVENTS

MAISON DU MOORE MAAKT HET ALTIJD BIJZONDER

ERVAAR HET VERSCHIL!

Wij merken dat veel bedrijven kansen laten liggen bij de organisatie van evenementen. Maison Du Mooore ontwerpt altijd op basis van de merkwaarden van een organisatie unieke evenementen met een uitgekiend communicatieplan. Hierdoor benutten wij elke euro optimaal met gegarandeerd een hoog rendement.

Congressen

Congressen worden in diverse soorten en maten georganiseerd. Veelal wordt een congres georganiseerd voor klanten of relaties om een bepaalde boodschap te communiceren. Ook het onderlinge contact en de netwerkmogelijkheden zijn van groot belang voor het slagen van een congres.

Personeelsfeesten

Ze bestaan al lang en zijn één van de populairste feesten voor bedrijven: het personeelsfeest. Of het nu gaat om een jubileum of een bedankje voor het personeel, u gaat een onvergetelijk personeelsfeest organiseren. Een succesvol personeelsfeest viert u op een externe locatie of op uw eigen terrein.

Kick-off meeting

U vindt dat het tijd is voor een nieuwe start. En u wilt dit via een meeting of evenement communiceren naar uw personeel of klanten. Dan is het van absoluut belang dat deze meeting vlekkeloos verloopt. Niets is zo erg als een kick-off die niet lekker loopt, of zelfs totaal flopt.

Wij hebben LEF

Daag ons maar uit

Wij zijn BETROUWBAAR

We always deliver

Wij zijn HONGERIG

Dus onverzadigbaar creatief

Inspirerende congressen organiseren

De organisatie van congressen is de afgelopen jaren flink veranderd. Beleving, inspiratie en interactie zijn nog belangrijker geworden dan alleen het doorgeven van informatie. Helaas zien veel bedrijven een congres nog te veel als ideale plek om zoveel mogelijk informatie en producten de revue te laten passeren waardoor de gasten aan het einde van de dag energieloos en met een overvol hoofd de zaal verlaten. Resultaat? Uw boodschap wordt niet overgedragen en blijft niet hangen. Laat daarom uw congres door Maison Du Moore organiseren. Wij weten namelijk exact hoe uw congres of seminar een energieke en dynamische sfeer krijgt en onvergetelijk wordt.

Stijlvol personeelsfeest organiseren

Veel bedrijven denken dat een personeelsfeest snel georganiseerd is, niets is minder waar. Een succesvol personeelsfeest is namelijk het visitekaartje van uw organisatie. Het personeelsfeest is de manier om het goede werkklimaat te bevestigen, bevordert het evenement het onderlinge contact en versterkt het de company pride. Maison Du Moore ontwerpt op basis van de doelstelling een evenement die een permanente herinnering veroorzaakt. Wij weten exact hoe we de zintuigen van uw medewerkers prikkelen, niet alleen door het evenement, maar ook door een spraakmakend communicatietraject zodat de voorpret al in een vroeg stadium start. Een geslaagd personeelsfeest ziet daarnaast prachtig uit, denk onder andere aan de locatie en aankleding. Verder is het reuze belangrijk dat de catering goed is en dat het entertainment weet te raken, binden en boeien. En laten wij daar de allerbeste in zijn!

Kick-off organiseren

Uw kick-off is de start van een nieuw project, strategie, visie of bedrijf. Een goede start is het halve werk. Zorg dat u kick-off geen valse start wordt en laat deze door een professioneel eventbureau organiseren.

Professionele kick-off organiseren

U vindt dat het tijd is voor een nieuwe start. En u wilt dit via een meeting of evenement communiceren naar uw personeel of klanten. Dan is het van absoluut belang dat deze meeting vlekkeloos verloopt. Niets is zo erg als een kick-off die niet lekker loopt, of zelfs totaal flopt. Dat is geen mooie start van uw nieuwe project of bedrijf.

WAAROM MAISON DU MOORE?

FULL SERVICE

Met een full service evenementenbureau als Maison du Moore zorgen we voor alles van A tot Z. Dat betekent dat zelfs als je sommige aspecten zelf wilt regelen (locatie bijvoorbeeld), dat niet nodig is, want ons team regelt het allemaal!

KWALITEIT EN FLEXIBILITEIT

Het team van ons bedrijf is toegewijd aan de details en we bieden een hoog niveau van kwaliteitsdienstverlening voor al je evenementen.
Wij zorgen voor elk aspect, van het kiezen van een geschikte plaats of leverancier tot het toezicht op het voorraadbeheer ter plaatse – geen detail blijft onopgemerkt!

PERSOONLIJKE AANPAK

Een persoonlijke aanpak helpt je om je hart in elk detail van het evenement te leggen. Een succesvol resultaat hangt af van hoeveel tijd en moeite er in de planning gestoken wordt, dus is het belangrijk dat we vanaf de eerste dag een goed idee krijgen van wat voor onze klanten het belangrijkst is!

ÉÉN CONTACTPERSOON

Je hebt slechts één contactpersoon voor je evenement tijdens het hele proces in plaats van meerdere. Je krijgt meer gedaan, en je voelt je minder gestrest omdat wij alles voor je regelen!

ERVARING

Onze jarenlange ervaring in de sector heeft ons geleerd dat geen twee evenementen hetzelfde zijn, en daarom kunnen we je een one-stop shop bieden voor al je leveranciers. We zorgen er niet alleen voor dat je ze vindt, maar onderhandelen ook over hun prijzen zodat ze eerlijk en betaalbaar zijn!

ÉÉN GEDETAILLEERDE OFFERTE

Je krijgt een duidelijke prijs voor je evenement via onze one-stop shop. Na het doornemen van de details van wat je nodig hebt, geven we een onmiddellijke offerte die alle kosten en prijzen bevat, zodat er geen verwarring of verborgen kosten zijn!

Ervaar het verschil

Neem contact op

Maison du Moore BV
Marktplein 22
B-2110 Wijnegem

+32 (0)493 30 61 34
info@maisondumoore.com

BE0771.622 429

MAISON DU MOORE

EVENT GALLERY

Translate »