Vragen over een EVENT IDEE, neem gerust contact met ons op:  INFO@MAISONDUMOORE.COM

BUSINESS TO CONSUMER EVENTS

MAISON DU MOORE MAAKT HET ALTIJD BIJZONDER

HAAL MEER RENDEMENT UIT JOUW FEEST

Jubileumfeest, trouwfeest of verjaardagen organiseren? Voor een succesvol jubileumfeest, trouwfeest of verjaardag met Impact moet je bij Maison Du Moore zijn! Maison Du Moore organiseert evenementen waarover de gasten nog lang napraten!

Jubileumfeest

Een jubileumfeest is een bijzondere mijlpaal die je niet onopgemerkt voorbij wilt laten gaan. Het bedenken van een opvallend concept voor een (bedrijfs)jubileum vraagt om creativiteit. Je wilt je gasten deelgenoot laten zijn van een unieke beleving, die speciaal voor jullie (bedrijfs)jubileum gecreëerd is. 

Trouwfeest

De weddingplanners van Maison Du Moore gaan vrijblijvend met jullie in gesprek om al jullie wensen inzichtelijk te maken zodat het gehele trouwfeest verloopt zoals jullie dat wensen. Of jullie voorkeur nu ligt bij een traditionele bruiloft of liever een eigentijds huwelijk, wij ontzorgen jullie volledig, zodat jullie je zich volledig op het JA woord kunt focussen.

Verjaardagen

Hiep hiep hoera! Er is er een jarig en dat moet gevierd worden! Je hebt zin in een leuk feestje, maar je hebt geen zin in weer een standaard verjaardag. Maison Du Moore kan je helpen bij de organisatie van een originele en onvergetelijke dag.
Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. 

Wij hebben LEF

Daag ons maar uit

Wij zijn BETROUWBAAR

We always deliver

Wij zijn HONGERIG

Dus onverzadigbaar creatief

Uniek jubileumfeest organiseren

Bestaat het bedrijf 10, 15, 25, 50 of 75 jaar en wil je een uniek jubileumfeest organiseren? Ben je op zoek naar een creatieve invulling voor een verrassend bedrijfsjubileum? Evenementenbureau Maison Du Moore is dan graag je eventpartner! Op basis van jullie wensen bedenken, creëren en produceren wij een feestelijk (bedrijfs)jubileum met Impact! Je kunt ons voor ieder type jubileumevenement inzetten: een jubileumborrel voor de relaties, een gezellige open dag voor familie, leveranciers en omwonenden, een jubileumfeest voor de medewerkers en zelfs een volledig verzorgt jubileumweekend!

Ervaren weddingplanners

Willen jullie de gehele organisatie van jullie bruiloft uitbesteden of slechts een gedeelte?
Onze weddingplanners gaan graag vrijblijvend met jullie in gesprek en maken jullie persoonlijke wensen inzichtelijk. Op basis van het kennismakingsgesprek gaan onze weddingplanners aan de slag om jullie een passend voorstel te doen. Hierbij zal onze weddingplanner, stap voor stap, alle onderdelen van de trouwerij met jullie bespreken, zodat jullie je volledig kunnen focussen op de grote dag.

Verjaardagsfeest organiseren

Maison Du Moore hecht veel aandacht aan jouw persoonlijke wensen. En denken graag met je mee en adviseseren waar waar nodig. Uiteindelijk zullen jij en jouw gasten nog jarenlang napraten over het feest!

Waar is dat feestje?

Hoe jong of oud je ook wordt, de viering van een jaartje ouder worden blijft speciaal. Om dit te kunnen doen met de mensen die je liefhebt maakt het des te bijzonderder. Op een mooie locatie of juist intiem in huiselijke sfeer; afhankelijk van jouw wensen kan je de sfeer creëren die je voor ogen hebt. Voor jouw eigen verjaardag of die van een ander. Vanaf het vinden van de juiste locatie tot het maken van de verjaardagstaart kan Maison Du Moore je helpen bij de organisatie en creatie. Wij verzekeren je van een succesvol verjaardagsfeest. Bespreek de mogelijkheden van je verjaardagsfeest met een ons.

WAAROM MAISON DU MOORE?

FULL SERVICE

Met een full service evenementenbureau als Maison du Moore zorgen we voor alles van A tot Z. Dat betekent dat zelfs als je sommige aspecten zelf wilt regelen (locatie bijvoorbeeld), dat niet nodig is, want ons team regelt het allemaal!

KWALITEIT EN FLEXIBILITEIT

Het team van ons bedrijf is toegewijd aan de details en we bieden een hoog niveau van kwaliteitsdienstverlening voor al je evenementen.
Wij zorgen voor elk aspect, van het kiezen van een geschikte plaats of leverancier tot het toezicht op het voorraadbeheer ter plaatse – geen detail blijft onopgemerkt!

PERSOONLIJKE AANPAK

Een persoonlijke aanpak helpt je om je hart in elk detail van het evenement te leggen. Een succesvol resultaat hangt af van hoeveel tijd en moeite er in de planning gestoken wordt, dus is het belangrijk dat we vanaf de eerste dag een goed idee krijgen van wat voor onze klanten het belangrijkst is!

ÉÉN CONTACTPERSOON

Je hebt slechts één contactpersoon voor je evenement tijdens het hele proces in plaats van meerdere. Je krijgt meer gedaan, en je voelt je minder gestrest omdat wij alles voor je regelen!

ERVARING

Onze jarenlange ervaring in de sector heeft ons geleerd dat geen twee evenementen hetzelfde zijn, en daarom kunnen we je een one-stop shop bieden voor al je leveranciers. We zorgen er niet alleen voor dat je ze vindt, maar onderhandelen ook over hun prijzen zodat ze eerlijk en betaalbaar zijn!

ÉÉN GEDETAILLEERDE OFFERTE

Je krijgt een duidelijke prijs voor je evenement via onze one-stop shop. Na het doornemen van de details van wat je nodig hebt, geven we een onmiddellijke offerte die alle kosten en prijzen bevat, zodat er geen verwarring of verborgen kosten zijn!

Ervaar het verschil

Neem contact op

Maison du Moore BV
Marktplein 22
B-2110 Wijnegem

+32 (0)493 30 61 34
info@maisondumoore.com

BE0771.622 429

MAISON DU MOORE

EVENT GALLERY

Translate »