Business Events

Quality down to the last detail

We provide unforgettable moments.

Van dance events tot beurzen, wij organiseren events die bijblijven bij onze bezoekers. Het is ons doel dat bezoekers van onze events het er jaren later nog over hebben. Het moet een gebeurtenis zijn die indruk maakt en zorgt voor bewondering. Dit proberen we te creëren door aan werkelijk ieder aspect te denken tijdens de organisatie van een dergelijk event, dit gaat van de aankleding van het evenement zelf tot het promotiemateriaal.

Voor specifieke vragen, waarop je niet direct een antwoord vindt in ons aanbod, denken en zoeken we graag met je mee. Maatwerk is één van onze specialiteiten. Ook op al je logistieke en technische vragen, bieden wij een antwoord. Voor o.a. licht & geluid, tentenverhuur, podium, meubilair, decoratie, springkastelen en audiovisuele materialen, werken we samen met kwalitatieve partners.
Philippe
CEO of Maison du Moore
Full-service Production

Quality is key.

Wij leggen de focus op kwaliteit. Dat is waar het voor ons, en onze bezoekers, om draait. Onze events zijn compleet en er ontbreekt niets. Tijdens de eerste fases van de organisatie van een event wordt er gekeken naar de locatie. Kan deze locatie aan onze eisen voldoen, is deze gemakkelijk te bereiken voor mensen zoals u. Bij iedere stap in het organisatieproces wordt het gevoel van u als bezoeker meegenomen.

target audiences

Distinctive approach.

Omdat onze doelgroep per event kan verschillen, wordt ieder event op een eigen manier aangepakt. Met een analyse zorgen we ervoor dat we onze doelgroep in beeld brengen, deze analyse nemen we vervolgens in iedere stap van het proces mee. Doelgroep A kan het bijvoorbeeld belangrijk vinden dat er veel ontspanningsplekken zijn, terwijl doelgroep B het juist belangrijk kan vinden dat het een uniek evenement is waar slechts een beperkt aantal kaarten voor beschikbaar zijn.

Providing astonishment

Setting the atmosphere.

Welk event het ook mag zijn, bij Maison du Moore gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat is wat u terug zal zien, alles is tot in de puntjes geregeld. Van de aankleding tot beschikbare voorzieningen. De sfeer van een event wordt bepaald door de organisatie, dit wordt vervolgens overgenomen door het aanwezige publiek. Een event dat verbazingwekkend goed is, zorgt voor een waanzinnige sfeer. Dit is waar wij bij MDM voor gaan. Events van Maison du Moore zijn van de hoogste kwaliteit in haar sector.

Scroll naar top