Vragen over een EVENT IDEE, neem gerust contact met ons op:  INFO@MAISONDUMOORE.COM

STAGE CREW SUPPORT

MAISON DU MOORE BEZORGT DIE EXTRA HANDEN

PASSIE VOOR EVENEMENTEN

Huur een crew met topservice. Wij leveren crew members, stagehands, experts podiumbouw, crewplanners & eventplanners voor uw festival of event

Event crew huren

Wij selecteren onze medewerkers zeer zorgvuldig op basis van hun kwaliteiten en ervaring. We hebben een enorm goede verloning en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien investeren wij veel tijd en geld in de ontwikkeling van onze werknemers. Zo zijn we in staat om onze mensen tevreden te stellen en te houden.

 

Wij leveren specialisten

Ons team bestaat uit een uitgebreide selectie specialisten en professionals. Inmiddels telt Maison Du Moore circa 120 vakmensen verdeeld over drie pools: stagehands, ervaren professionals en freelance specialisten, werkzaam op het gebied van layher, decor, water entertainment, pyro, geluidstechnici, volgspotters en chauffeurs.

Persoonlijke aanpak

Geeft professionele duidelijkheid

Zorg & flexibiliteit

Maakt het werk menselijk

Kwaliteit boven kwantiteit

Is voor elke opdracht een garantie

Jouw event, onze medewerkers

De keuze van event medewerkers kan je party of event maken of kraken. De top-crew members van Maison du Moore maken die wereld van verschil met een perfecte ondersteuning, zowel op als naast het podium. Wij gaan steeds op zoek naar een oplossing op maat voor je feest of event. Hiervoor hebben we een uitgebreid bestand aan gemotiveerde, flexibele en perfect opgeleide crew members klaarstaan die van je feest of event een succes willen maken.

Passie voor evenementen

Door onze jarenlange ervaring beschikken we over de onmisbare kennis om goed en kwalitatief personeel te leveren voor de productie van evenementen in alle soorten en maten in het binnen- en buitenland. Of het nu gaat om event support, stagehands, licht- en geluidstechnici of magazijnmedewerkers. Wij voorzien u snel van de gemotiveerde en vakbekwame medewerkers die u nodig heeft!

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Maison Du Moore is de leverancier van productiecrews

Maison Du Moore levert de beste productiecrews voor al je events in alle soorten en maten. We hebben producties van de meest prestigieuze festivals op onze naam staan, zowel nationaal als internationaal.

De basis voor elk evenement

Niks behoeft een betere en strakkere planning dan de opbouw van een evenement. Goed en ervaren crew is hierbij essentieel. De productie verloopt alleen soepel wanneer u, als organisatie, over de juiste crew beschikt. Maison Du Moore levert professionele crew voor de op- en afbouw van elk soort evenement.

WAAROM MAISON DU MOORE?

FULL SERVICE

Met een full service evenementenbureau als Maison du Moore zorgen we voor alles van A tot Z. Dat betekent dat zelfs als je sommige aspecten zelf wilt regelen (locatie bijvoorbeeld), dat niet nodig is, want ons team regelt het allemaal!

KWALITEIT EN FLEXIBILITEIT

Het team van ons bedrijf is toegewijd aan de details en we bieden een hoog niveau van kwaliteitsdienstverlening voor al je evenementen.
Wij zorgen voor elk aspect, van het kiezen van een geschikte plaats of leverancier tot het toezicht op het voorraadbeheer ter plaatse – geen detail blijft onopgemerkt!

PERSOONLIJKE AANPAK

Een persoonlijke aanpak helpt je om je hart in elk detail van het evenement te leggen. Een succesvol resultaat hangt af van hoeveel tijd en moeite er in de planning gestoken wordt, dus is het belangrijk dat we vanaf de eerste dag een goed idee krijgen van wat voor onze klanten het belangrijkst is!

ÉÉN CONTACTPERSOON

Je hebt slechts één contactpersoon voor je evenement tijdens het hele proces in plaats van meerdere. Je krijgt meer gedaan, en je voelt je minder gestrest omdat wij alles voor je regelen!

ERVARING

Onze jarenlange ervaring in de sector heeft ons geleerd dat geen twee evenementen hetzelfde zijn, en daarom kunnen we je een one-stop shop bieden voor al je leveranciers. We zorgen er niet alleen voor dat je ze vindt, maar onderhandelen ook over hun prijzen zodat ze eerlijk en betaalbaar zijn!

ÉÉN GEDETAILLEERDE OFFERTE

Je krijgt een duidelijke prijs voor je evenement via onze one-stop shop. Na het doornemen van de details van wat je nodig hebt, geven we een onmiddellijke offerte die alle kosten en prijzen bevat, zodat er geen verwarring of verborgen kosten zijn!

Ervaar het verschil

Neem contact op

Maison du Moore BV
Marktplein 22
B-2110 Wijnegem

+32 (0)493 30 61 34
info@maisondumoore.com

BE0771.622 429

MAISON DU MOORE

EVENT GALLERY

Translate »