Entertainment

Entertainment for every event.

Bij Maison du Moore willen we meer zijn dan alleen een organisator. Naast het organiseren van hoogkwalitatieve events kunt u daarom bij ons ook terecht voor het boeken van animation & Entertainment. Onze artiesten maken van uw event een succes. Van clowns tot een heus vuur spektakel, bij ons vindt u de artiest die uw event afmaakt

Onze artiesten weten wat er van hen wordt verwacht en zijn stuk voor stuk professionals.  Met Entertainment van Maison du Moore zorgt u ervoor dat de bezoeker iets heeft om naar uit te kijken of om voor te boeken.

U zorgt voor de aankleding en organisatie van het evenement, waar wij overigens aan bij kunnen dragen door event support,  voor het entertainment. Uw bezoekers zullen met de artiesten van Maison du Moore iedere seconde met een lach op het gezicht rondlopen. Dat is de zekerheid die wij u kunnen bieden.

0
ESTABLISHED
0
EMPLOYEE
0 +
CLIENTS
0 +
EVENTS
White King op stelten

Why Maison du Moore.

Voor specifieke vragen, waarop je niet direct een antwoord vindt in ons aanbod, denken en zoeken we graag met je mee. Maatwerk is één van onze specialiteiten.

Ook op al je logistieke en technische vragen, bieden wij een antwoord. Voor o.a. licht & geluid, tentenverhuur, podium, meubilair, decoratie en audiovisuele materialen, werken we samen met kwalitatieve partners.

We zijn volop aan het werken aan deze pagina, onze excuses voor het ongemak. U kan steeds contact opnemen met ons voor verdere informatie en de verschillende mogelijkheden.

Our acts.

Artiesten kunnen een evenement completeren. Zij zijn voor veel bezoekers dé reden om naar een bepaald evenement te komen. Maison du Moore kan een adviserende rol innemen als het gaat om de artiesten planning, door onze jarenlange ervaring weten we wat en wie er nodig zijn. 

Firebooth act

Fire Booth

Entertainment

Sint & Piet

Enterainment

Kerstman

Entertainment

Kindergrime

Kids Entertainment
Paashaas & begeleider

Paashaas

Entertainment
Logo op trans 4

Loco Kids Disco

Kids Entertainment
Ballonnen

Ballon animatie

Kids Entertainment
Close-up magie

Close up magie

Entertainment
Circusanimatie

Circus Animatie

Kids Entertainment
Halloween

Halloween

Entertainment
Tjoebie 3

Tsjoebie

Kids Entertainment
Cameramannen Jos & Jos

Typetjes

Entertainment
Scroll naar top