Event Support

Supportive in every detail

Until everything is right.

Naast de volledige organisatie kan Maison du Moore ook ondersteunen in de organisatie van uw event. Wij verzorgen technische en facilitaire werkzaamheden voor tal van opdrachtgevers in de evenementenbranche. De werkzaamheden variëren van het opbouwen van evenementen tot de verkeersstroom in goede banen leiden, en van hulp tijdens de ontwerpfase tot en met het afbreken van uw event.

Waarom Maison du Moore?
Persoonlijke aanpak
Flexibiliteit
Kwaliteit boven kwantiteit
Elke opdracht voeren we tot in de puntjes uit, met de nodige zorg en flexibiliteit!
Philippe
CEO of Maison du Moore
availabilty

At every level

Maison du Moore kan vanaf ieder moment instappen om u te ondersteunen in de organisatie. We zijn een partij met meer dan 30 jaar ervaring in de evenementenbranche, hierdoor kennen wij alle ins- en outs waar rekening mee moet worden gehouden. We kunnen u behoeden voor het maken van fouten en er zo aan bijdragen dat het evenement een succes wordt.

Full-service production

During the event

Naast de voorbereiding van het evenement kan Maison du Moore u ook ondersteunen tijdens het evenement. Denk hierbij aan het plaatsen van dranghekken of uw event voorzien van beveiliging. Dit kan op sommige momenten nodig zijn wanneer er artists over het terrein lopen. 

Ook op productievlak biedt Maison du Moore support. Op deze manier dragen wij bij aan een geweldige ervaring bij uw event. We kunnen een gedeelte of de gehele productie op ons nemen, zo heeft u geen of minder omkijken naar (een gedeelte van) de productie. Met event support van Maison du Moore zorgen we voor een vlekkeloze en perfecte dag!

phlippo
Scroll naar top