Kids Entertainment

Everything is thought of

Maison du Moore for children.

Maison du Moore is er niet alleen voor volwassenen, ook aan de jongere generaties wordt gedacht. De beleving van een kind is heel anders dan die van een volwassene, om die reden moet er goed gekeken worden hoe een evenement wordt aangepakt. Van de aankleding tot de manier waarop bepaalde evenementen zijn ingedeeld, wij weten hoe we een kindvriendelijk evenement in goede banen leiden.

Voor specifieke vragen, waarop je niet direct een antwoord vindt in ons aanbod, denken en zoeken we graag met je mee. Maatwerk is één van onze specialiteiten. Ook op al je logistieke en technische vragen, bieden wij een antwoord. Voor o.a. licht & geluid, tentenverhuur, podium, meubilair, decoratie, springkastelen en audiovisuele materialen, werken we samen met kwalitatieve partners.
Elisabeth
CEO of Maison du Moore
Special occasions

The ultimate experience.

Bij Maison du Moore kunt u de organisatie van echte kinderfeesten neerleggen. Van hele evenementen voor kinderen tot huisbezoeken van de sint of de Kerstman, wij regelen het. De kinderen zullen een leuke en fijne dag hebben waar ze nog jaren met veel plezier aan terug zullen denken.

Excluding boredom

Be aware of the kids.

Een feest voor volwassenen kan voor verveling zorgen bij kinderen, daarom doet iedere organisator er slim aan om ook aan de kinderen te denken. Veel van uw bezoekers zullen namelijk kinderen hebben, wanneer deze mee kunnen worden genomen zorgt dit voor waardering. Er wordt aan hen gedacht, uw bezoeker hoeft ook geen oppas te regelen.

Vanzelfsprekend leent niet ieder evenement zichzelf om ook kinderen mee te nemen. Maar bij de evenementen waarbij dit mogelijk is kan Maison du Moore zorgen voor onder andere grime , kinderanimatie en een complete kinderdisco. De kinderen én ouders een toptijd laten beleven tijdens onze of uw evenementen, dat is waar wij voor gaan.

Scroll naar top