Vragen over een EVENT IDEE, neem gerust contact met ons op:  INFO@MAISONDUMOORE.COM

VERHUUR VAN LED SCHERMEN

MAISON DU MOORE MAAKT HET MOGELIJK

DE SPECIALIST IN VERHUUR VAN LED SCHERMEN

Wil jij je evenement meer kracht bijzetten met een scherm of zoek je naar een bijzondere toevoeging voor jouw feest voor het afspelen van visuals? Wil je een enorm scherm voor een grootbeeld projectie waarmee je iedereen verrast, of misschien toch een kleiner scherm dat je ook binnen kwijt kunt? Wij helpen je graag!

Outdoor LED Screens

De Outdoor LED schermen van Maison du Moore maken het mogelijk om op een innovatieve en opvallende wijze jou boodschap te visualiseren aan een groot publiek.

Indoor LED Screens

Indoor LED schermen, oftwel LED schermen voor binnen toepassing, bieden de mogelijkheid om beelden in hoge resoluties en op grote afmetingen te tonen in publieke ruimtes, kantoren en horecagelegenheden.

Transparant LED 

Een transparant LED scherm brengt jouw raampui of etalage tot leven als een adembenemend spectakelstuk. Transparante LED schermen transformeren elk aanzicht tot een magisch schouwspel.

Wij hebben LEF

Daag ons maar uit

Wij zijn BETROUWBAAR

We always deliver

Wij zijn HONGERIG

Dus onverzadigbaar creatief

Indoor LED scherm voor binnen gebruik

Met onze grote en hoogwaardige indoor led schermen kun je je boodschap aan een groot publiek kenbaar maken. Wij leveren Ultra Kleurrijke LED’s die in staat zijn heldere beelden te leveren met extreem veel detail, zodat de kijkers elke letter duidelijk kunnen zien, zelfs van ver weg op een buitenplek waar weinig licht beschikbaar is
met de Indoor LED Schermen van Maison Du Moore kun je veel meer dan alleen maar “vertellen” wat er gebeurt; ze vragen ook aandacht!

Indoor LED schermen blijken in veel gevallen korte kijkafstanden te hebben, dus wordt de pixeldichtheid een belangrijke factor bij de keuze van het juiste scherm. Hoe geringer je afstand tot het scherm is, hoe meer diepte en helderheid je het gevoel krijgt dat wat op het scherm wordt getoond heeft, wat ook voor een betere algemene grafische kwaliteit zorgt!

Outdoor LED scherm voor buiten gebruik

Wil je de naam en het logo van je bedrijf op de buitenlucht geprojecteerd zien? Zo ja, dan hoef je niet verder te zoeken dan onze hoogwaardige outdoor LED schermen. Deze duurzame producten zijn zonder mankeren bestand tegen barre omstandigheden, terwijl ze onder alle omstandigheden een maximale belichtingstijd bieden!
Het Maison Du Moore team levert uitzonderlijke service bij elke stap – van advies over ontwerpideeën tot installatie-optimalisatie strategieën die de zichtbaarheid voor JOU in elke omgeving (binnen of buiten) verhogen. Wij vinden dat het eenvoudiger dan ooit moet zijn om gewoon met reclame te beginnen; daarom hebben we ervoor gezorgd dat er vandaag een optie beschikbaar is tegen zulke concurrerende prijzen.”

Met onze hoogwaardige componenten van de A categorie maken we LED schermen voor buitengebruik die voldoen aan alle strenge wettelijke eisen voor duurzaamheid en helderheid. Met onze IP68 gecertificeerde materialen zijn ze bestand tegen weersinvloeden en tegen elke andere soort wrijving van dingen die er tegenaan stoten, terwijl ze toch een Ultra realistisch beeld kunnen laten zien!

Mobiel LED scherm huren

Een LED scherm huren op een trailer of aanhangwagen, noemen we een mobiel LED scherm. Het voordeel van het huren van een mobiel LED scherm, is dat dit doorgaans erg eenvoudig en snel verloopt. één van onze LED specialisten komt op locatie het mobiele LED scherm plaatsen en binnen 15 minuten is het LED scherm klaar voor gebruik.

LED op elke locatie

Een mobiel LED scherm huren is de beste manier om een in het oog springend scherm te huren dat in elke omgeving de aandacht trekt. Of je ze nu nodig hebt voor evenementen, beurzen of zelfs voor het live streamen van sportwedstrijden – wij hebben precies wat je bedrijf nodig heeft! Ons team van experts zorgt niet alleen voor het opzetten maar ook voor het snel afbreken van onze schermen, zodat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden zonder eerst iets anders te storen – dit maakt ze ook perfect als er op korte termijn opgezet moet worden .

WAAROM MAISON DU MOORE?

FULL SERVICE

Met een full service evenementenbureau als Maison du Moore zorgen we voor alles van A tot Z. Dat betekent dat zelfs als je sommige aspecten zelf wilt regelen (locatie bijvoorbeeld), dat niet nodig is, want ons team regelt het allemaal!

KWALITEIT EN FLEXIBILITEIT

Het team van ons bedrijf is toegewijd aan de details en we bieden een hoog niveau van kwaliteitsdienstverlening voor al je evenementen.
Wij zorgen voor elk aspect, van het kiezen van een geschikte plaats of leverancier tot het toezicht op het voorraadbeheer ter plaatse – geen detail blijft onopgemerkt!

PERSOONLIJKE AANPAK

Een persoonlijke aanpak helpt je om je hart in elk detail van het evenement te leggen. Een succesvol resultaat hangt af van hoeveel tijd en moeite er in de planning gestoken wordt, dus is het belangrijk dat we vanaf de eerste dag een goed idee krijgen van wat voor onze klanten het belangrijkst is!

ÉÉN CONTACTPERSOON

Je hebt slechts één contactpersoon voor je evenement tijdens het hele proces in plaats van meerdere. Je krijgt meer gedaan, en je voelt je minder gestrest omdat wij alles voor je regelen!

ERVARING

Onze jarenlange ervaring in de sector heeft ons geleerd dat geen twee evenementen hetzelfde zijn, en daarom kunnen we je een one-stop shop bieden voor al je leveranciers. We zorgen er niet alleen voor dat je ze vindt, maar onderhandelen ook over hun prijzen zodat ze eerlijk en betaalbaar zijn!

ÉÉN GEDETAILLEERDE OFFERTE

Je krijgt een duidelijke prijs voor je evenement via onze one-stop shop. Na het doornemen van de details van wat je nodig hebt, geven we een onmiddellijke offerte die alle kosten en prijzen bevat, zodat er geen verwarring of verborgen kosten zijn!

Ervaar het verschil

Neem contact op

Maison du Moore BV
Marktplein 22
B-2110 Wijnegem

+32 (0)493 30 61 34
info@maisondumoore.com

BE0771.622 429

MAISON DU MOORE

EVENT GALLERY

Translate »