Vragen over een EVENT IDEE, neem gerust contact met ons op:  INFO@MAISONDUMOORE.COM

MEER DAN ALLEEN STANDBOUW

BIJ MAISON DU MOORE ZETTEN WE ALTIJD DAT STAPJE EXTRA

BEURSCONCEPTEN DIE HET VERSCHIL MAKEN

Standbouw gaat over zoveel meer dan alleen maar standbouw. Het gaat om het creëren van een merkbeleving op basis van een bepaalde cultuur, interactie en data. Al deze informatie gieten we in een uniek beursconcept. Zo bouwen we jouw ultieme hotspot waar mensen samen komen en het verhaal van jouw organisatie ervaren.   

De eilandstand

Een eilandstand is een beursstand met vier open zijdes. Alle zijdes van een eilandstand grenzen aan het gangpad, waardoor de beursstand van alle kanten bereikbaar is voor beursbezoekers.

Vanwege de grote exposure op de beurs is een eilandstand vaak een gewilde optie voor exposanten. Echter brengt de openheid van dit type beursstand ook designtechnische uitdagingen met zich mee. Er moet bijvoorbeeld goed worden nagedacht over de locatie van de balie, de berging en communicatiemiddelen als het logo, schermen, banners en doeken.

De tussenstand

Een tussenstand, of rijstand, is een beursstand die tussen twee andere stands in staat. Dit is de meest voorkomende stand die er op beurzen te vinden is. De tussenstand heeft één open kant, welke aan het gangpad grenst. Via deze kant kunnen beursbezoekers en de standbemanning de beursstand bezoeken en verlaten. De overige drie kanten van de tussenstand zijn dicht. Deze wanden worden doorgaans gebruikt voor logo’s, schermen, banners of doeken.

De kopstand

De kopstand heeft drie open zijdes die grenzen aan het gangpad, en één achterwand die tegen een andere beursstand of de wand van de beurshal gepositioneerd is.

Een kopstand heeft de openheid van een eilandstand, maar de logische indeling van een tussenstand of een hoekstand. De berging en de balie worden vaak tegen de achterwand geplaatst. De achterwand wordt ook gebruikt voor communicatiedoeleinden als een logo of een videowall. Door het open karakter wordt een kopstand vaak goed bezocht door beursbezoekers.

Van concept tot stand

Dat is ons wel toevertrouwd

Altijd een unieke stand

Voor een vaste prijs

Ervaren en kundig

We nemen onze rol serieus

Standbouw op maat

Ieder merk is uniek. Laat dátgene wat jouw organisatie onderscheidt in de markt zien tijdens je beursdeelname. Geef ons wat creatieve ruimte, en wij vertalen het unieke karakter van jouw merk door naar een indrukwekkende beursstand. Een standbouw concept met lef, creativiteit en daadkracht. Precies in ons straatje. Een beursstand waarmee we op alle fronten de juiste snaar raken. Dat is maatwerk. Standbouw op maat is een proces op zich. Naar aanleiding van wensen, doelen en doelgroep wordt de stand ontworpen. Elke beursgang is zo een nieuwe kans om indruk te maken, de juiste mensen te ontmoeten en te netwerken met klanten. 

Duurzame standbouw

In onze dagelijkse werkzaamheden nemen we graag onze verantwoordelijkheid. Daarom gaan we bewust om met mensen, materialen en logistiek. Gaan we nog een stap verder, dan maken we jouw beursstand zo duurzaam mogelijk.
Bewust omgaan met onze aarde is een verantwoordelijkheid die we allemaal hebben. Wanneer je als organisatie duurzamer wilt werken dan is het prettig als je partners deze missie delen. In ons hele proces houden we rekening met de circulariteit van materialen, we werken alleen met LED verlichting en we rijden steeds vaker elektrisch. Daarnaast maken we het liefst duurzame en circulaire stands.  

Geïnteresseerd in standbouw? Vraag een offerte aan

Bent jij benieuwd wat standbouw Maison Du Moore voor u kan betekenen? Vraag dan via onderstaand formulier een offerte aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op

Alles voor een complete beursstrategie

Een beurs moet meer zijn dan een ontmoetingsplek. Het is een plek om mensen in beweging krijgen, om zintuigen te prikkelen. Daarom gebruiken we in onze standbouw slimme technologische innovaties die de klant triggeren om de interactie aan te gaan met jouw merk.

WAAROM MAISON DU MOORE?

FULL SERVICE

Met een full service evenementenbureau als Maison du Moore zorgen we voor alles van A tot Z. Dat betekent dat zelfs als je sommige aspecten zelf wilt regelen (locatie bijvoorbeeld), dat niet nodig is, want ons team regelt het allemaal!

KWALITEIT EN FLEXIBILITEIT

Het team van ons bedrijf is toegewijd aan de details en we bieden een hoog niveau van kwaliteitsdienstverlening voor al je evenementen.
Wij zorgen voor elk aspect, van het kiezen van een geschikte plaats of leverancier tot het toezicht op het voorraadbeheer ter plaatse – geen detail blijft onopgemerkt!

PERSOONLIJKE AANPAK

Een persoonlijke aanpak helpt je om je hart in elk detail van het evenement te leggen. Een succesvol resultaat hangt af van hoeveel tijd en moeite er in de planning gestoken wordt, dus is het belangrijk dat we vanaf de eerste dag een goed idee krijgen van wat voor onze klanten het belangrijkst is!

ÉÉN CONTACTPERSOON

Je hebt slechts één contactpersoon voor je evenement tijdens het hele proces in plaats van meerdere. Je krijgt meer gedaan, en je voelt je minder gestrest omdat wij alles voor je regelen!

ERVARING

Onze jarenlange ervaring in de sector heeft ons geleerd dat geen twee evenementen hetzelfde zijn, en daarom kunnen we je een one-stop shop bieden voor al je leveranciers. We zorgen er niet alleen voor dat je ze vindt, maar onderhandelen ook over hun prijzen zodat ze eerlijk en betaalbaar zijn!

ÉÉN GEDETAILLEERDE OFFERTE

Je krijgt een duidelijke prijs voor je evenement via onze one-stop shop. Na het doornemen van de details van wat je nodig hebt, geven we een onmiddellijke offerte die alle kosten en prijzen bevat, zodat er geen verwarring of verborgen kosten zijn!

Ervaar het verschil

Neem contact op

Maison du Moore BV
Marktplein 22
B-2110 Wijnegem

+32 (0)493 30 61 34
info@maisondumoore.com

BE0771.622 429

MAISON DU MOORE

EVENT GALLERY

Translate »